Over Natalys

Over Natalys

Bij een bezoekje aan Natalys  draait alles om jou en je huid, want jullie zijn beiden uniek!

Wat bieden we jou? 
Bij Natalys Skin & Beauty Treatments kan je terecht voor ontspannende huidverbetering, huidanalyse volgens wetenschappelijke methode, suikerontharing, definitieve ontharing, (permanente) make-up, botox in samenwerking met onze cosmetisch arts, massage, manicure, pedicure en arrangementen.

Huidconsulente opgeleid vanuit de medische wetenschap
De huid, haar werking, doeltreffende ingrediënten, producten en behandelingen, ontspanning creëren... het is ronduit mijn passie. Als prille twintiger startte ik na mijn hogere studies als beauty consulente in een gerenommeerde Halse parfumerie. Dat was mijn springplank naar de beauty industrie en de medische wetenschap! Gedurende 16 jaar leidde ik als trainer van verschillende internationale skincare brands schoonheidsspecialistes, apothekers en huidartsen in België, Frankrijk en Nederland op. Zelf ben ik ook nooit gestopt met me nationaal & internationaal bij te scholen over de huid en huidverbeterende technieken. De dag van vandaag geef ik nog steeds op regelmatige basis opleidingen. Al deze fantastische kennis, ervaringen en huidexpertise, zitten mee verweven in Natalys.

Skin Treatments  gericht op resultaat en ontspanning
Mijn doel is om de beste resultaten te creëren voor jouw huid én jou een unieke, ontspannende ervaring te bezorgen. Elke keer ga ik op zoek naar die 'extra touch’ die ik je kan geven tijdens de behandeling die je boekt. Als huidconsulente en schoonheidsspecialiste luister ik naar je wensen en bespreek ik samen met jou de mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen. Nadien is het alleen maar genieten van een heerlijke behandeling en een kwaliteitsvolle service...want dat verdien je!

Ik kijk er heel erg naar uit je bij Natalys te ontmoeten om jou en je huid het beste van mezelf en de prachtige merken waarmee ik werk, te mogen geven! 

x Nathalie