Merken

 

Environ

MERKEN

Environ

Environ: skincare gebaseerd op medische wetenschap

Environ is een wereldwijd gerenommeerd, professioneel skincare merk die de huid benadert vanuit de medische wetenschap. Dr. Des Fernandes, plastisch chrirurg en oprichter van Environ, was de eerste ter wereld, die vitamine A in dosissen gebruikte die hoog genoeg waren om de schadelijke effecten van de omgeving, vervuiling en stress te neutraliseren en op die manier tot verbluffende resultaten te komen. Onze huid is één van de belangrijkste organen. Vitamine A is de “zuurstof” is die ze nodig heeft, om een leven lang mooi en gezond te zijn.

Dr. Fernandes raakte erg geïnteresseerd in de huid én de fysiologie van huidkanker, nadat hij twee jonge patiënten verloor ten gevolge van melanomen (huidkanker). Door grondig onderzoek ontdekte hij de essentiële rol van vitamine A in de gezondheid van de huid en sinds dat moment was hij vastbesloten om skincare producten te ontwikkelen die de huid er een leven lang gezond en mooi zouden laten uitzien. Dankzij zijn Vitamine A bereidingen die hij maakte voor zijn patiënten slaagde hij erin om de beschadigde of verzwakte huid te herstellen en haar opnieuw een gezonde en mooie uitstraling te geven. In 1990 werd Environ geboren, als vervolgverhaal op dit grote succes!

Tot op de dag van vandaag is Environ pionier in de vitamine A crèmes en het merk won in de VS voor het zesde jaar op rij de titel van 'Top Medical Skin Care Line'. Deze titel en award werd uitgereikt door het prestigieuze en zeer gerespecteerde Aesthetic Everything®, het grootste netwerk van esthetische professionals ter wereld. Dr. Des Fernandes is door The Skin Cancer Foundation van South Africa onderscheiden met de Lifetime Achievement Award, voor zijn bijdrage aan technieken en technologieën voor huidverjonging en zonbescherming.

jane iredale

MERKEN

jane iredale

jane iredale – the skincare make-up

Bij Natalys werken we op huidverbetering en willen we je huid op alle mogelijke manieren laten stralen. Daar hoort natuurlijk ook gezonde make-up bij die je huid bovendien extra verzorgt! Huidproblemen kunnen immers ontstaan vanuit het dragen van ongezonde make-up. In heel wat make-up zit er immers talk en metaaldeeltjes wat de huid verstopt en irriteert. Door mijn jarenlange ervaring in de beauty sector kreeg ik de kans om met talrijke make-up merken te werken. Ik probeerde zowat alles uit;). 

Al 25 jaar lang maakt jane iredale de meest zuivere en kwalitatieve make-up voor jouw huid op basis van mineralen, vitamines, antioxidanten en botanische extracten die je huid verzorgen, beschermen én kalmeren.

jane iredale bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk. De make-up is makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur. Kom het gerust uittesten in onze beauty store.

Hydropeptide

MERKEN

Hydropeptide

Hydropeptide: revolutionaire anti-aging huidverzorging


HydroPeptide is een Amerikaans merk dat zich volledig toespitst op anti-aging. Ook met Hydropeptide benaderen we de huid vanuit een wetenschappelijke invalshoek en vertrekken we vanuit de medische wetenschap. De unieke combinaties van ingekapselde peptiden verbeteren de hydratatie, verminderen lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug. Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden deze  producten gerichte en resultaat gedreven oplossingen, voor alle huidtypes!